Om Milrab

The natural choice for high performers

Vår historia

 • Var vi startade

  Vi började med att leverera taktisk utrustning till militära specialstyrkor i Norge. Det ställs höga krav på taktisk utrustning och det ska tåla extra hårda påfrestningar och fungera optimalt i krävande situationer. Men det slutade inte här.

  När dessa specialsoldaterna kom hem från uppdrag insåg dom snabbt att “vanlig” utrustning inte längre höll måttet i vardagen. Klockorna de använde hemma saknade väsentliga funktioner och träningskläderna kändes tunga och hade dålig ventilation. Nej, specialsoldater vet vad det innebär att ha rätt utrustning och kommer endast nöja sig med det bästa.

 • Utrustning till alla

  Vår erfarenhet från att leverera utrustning till militären fick oss att inse att kvalitetsutrustning ska finnas tillgänglig för alla. Produktutbudet hos oss är därför anpassat till ett brett användningsområde, vare sig du är friluftsentusiast eller har en urban livsstil, så har vi produkter som passar för dig.

  Vi vet att vägen till målet kräver fokus och viljestyrka, och att känslan av att bemästra något kommer först efter den punkt där du känner att du ville ge upp, men ändå fortsatte att pusha dig vidare. Alla har detta drivet i sig och vi önskar att få vara med på just din resa och den tuffa vägen mot ditt mål.

“För oss handlar det om att utrustningen inte ska sätta begränsningarna.“

Officiell leverantör

 • Offentlig upphandling

  I 2012 ingick vi första ramavtalet med Politi Norge (Norska polisen) på egenutvecklade väskor. Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av nya produkter och koncept, och är idag stolt leverantör på flera offentliga ramavtal i Skandinavien. För offentliga enheter har vi möjlighet för EHF och förhandsgodkänd kredit. Vid förfrågan kan vi även leverera erbjudanden på ett bredare sortiment än det som är tillgängligt i vår webshop.

  För mer information och förfrågningar kan du kontakta oss påsales@milrab.se.

 • Företagskund

  Vi är en logistikpartner för företag och vi hjälper många företag med att effektivisera sin drift genom att hjälpa dessa samla sina inköp hos oss. Genom vår tekniska plattform kan vi skräddarsy vår utbud för att inkludera fler produkter än det som är tillgängligt för privatpersoner. Vår lösning ger också möjlighet för företag att upprätta egna användarkonton för att sätta upp en struktur för godkännande och statistik. Vi levererar även produkter med egen logotyp eller profilering.

  För mer information och förfrågningar kan du kontakta oss påsales@milrab.se.

Samhällsansvar

 • I vårt arbete är vi alltid medvetna om att vårt företag har en miljömässig påverkan. Därför ska vårt värdeskapande vara hållbart och vi fokuserar därför på att ta vårt samhällsansvar i beaktning i såväl vår strategi som i våra mål.

 • Milrab AS är i dag certifierat enligt NS-EN ISO 9001:2015 och NS-EN ISO 14001:2015. Certifieringen är utfärdad baserat på ledningssystem för kvalitet och miljö, och bidrar till en enklare processhantering med färre fel i de värdeskapande processerna, samt ökad kundnöjdhet och hållbar tillväxt. Läs mer om vår Management Policy här.

  Vi stöttar veteraner och har en önskan om att öka fokuset på våra veteraner i framtiden. I tillägg till att vara en resurs för Försvaret, har veteraner kompetens och erfarenhet som är värdefull för samhället i sin helhet.

 • Certifiering ISO 9001 | ISO 14001

Partner Brands

Ett gott partnerskap är grundlaget för ömsesidig framgång. Genom att investera i goda kundupplevelser, och skapa unikt och inspirerande innehåll, bidrar vi till att skapa en efterfrågan av produkter och varumärken.

För att bli en leverantör, ta kontakt med oss påpartner@milrab.se.

Press och media

 • Vårt team brinner för att dela med sig av inspirerande och unika historier. Om du jobbar med media och önskar att ta en prat med oss, så kontakta gärna aktuell avdelning eller skicka ett mail till press@milrab.se.

 • Har du ett Instagramkonto, Youtubekonto eller en blogg som du tror matchar Milrabs varumärke? Vi söker kontinuerligt efter nya och spännande profiler att samarbeta med.

  För mer information och förfrågningar, kontakta oss på media@milrab.se.